Навіщо Парасюк

20 березня 2017, 15:05
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
390

Не Бойко, не Льовочкін, не Вілкул, не Скорик...



Парасюк. 

Депутат, з якого хочуть зняти недоторканність і "закрити" - це саме Парасюк. 

Сюрреалізм. 

При тому, що я вважаю, що Володя в останніх ситуаціях не правий і зайве гарячкує там, де не треба. Але притягувати його до кримінальної відповідальності в той час, коли Генеральна прокуратура "не помічає" (а кажучи відверто - покриває) злочинців режиму Януковича, які розграбували країну, залили її кров'ю, довели до війни - хіба це логічно? 

З державницької точки зору: головна загроза в країні - розбрат. Через це ми втратили державність сто років тому. Ймовірний арешт Парасюка чи навіть спроба внести відповідне подання ГПУ лише посилить цей розбрат, нагнітатиме ситуацію в суспільстві. 

Натомість державі була б корисною зворотня історія - максимально конструктивний діалог силових структур і патріотичного середовища. Без цього мало шансів зберегти Україну. І залежить це від обох сторін, залежить від кожного з нас.



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5535

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Генпрокуратура,Янукович,Бойко,Радикальна партія,Андрій Лозовий,Сергій Льовочкін,Олег. Ляшко,фракція РПЛ,Владимир Парасюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.