Ніч розпусти у Верховній Раді

21 грудня 2016, 10:52
Власник сторінки
Громадський діяч, адвокат
0
137
Ніч розпусти у Верховній Раді

Не можу не звернути увагу на той відьмацький шабаш, який відбувався сьогодні у Верховній Раді.

Не можу не звернути увагу на той відьмацький шабаш, який відбувався сьогодні у Верховній Раді. Зрозуміло, що краще всього використовувати повію вночі.
Сьогоднішні шлюхи були використані по повній програмі і за відповідні гроші їх "поімелі" в ніч на 21 грудня. На жаль, ці кнопкодави, яким вже давно за такі закони пора повідрубувати не просто пальці, а руки, вчергове загнали країну в темні часи.
Як говорили герої фільму "Ігри престолів"- "Зима наближається!". Багато темних справ робляться саме вночі і сьогодні ми стали свідками саме таких справ. Очевидно, небажання депутатів працювати на благо свого народу спричинило сьогоднішнє нічне голосування. Мабуть дубайський і таїландський виборчі округи зачекалися своїх депутатів і вони намагались як швидше це зробити.
Дурний той, хто думає, що депутати працювали всю ніч для того, щоб країна жила з бюджетом. Навпаки. Депутати працювали для того, щоб заробити собі під новорічну ялинку подарунки(їх найлегше пояснити в декларації).
Я думаю, що пан Олександ Онищенко міг би багато прокоментувати про сьогоднішнє голосування, якби знаходився в Україні.
Мабуть суми, які давалися за голосування по державному бюджету на 2017 рік будуть просто фантастичними і забезпечили депутатам гарні подарунки під ялиночку і не лише.
Прізвища депутатів, які проголосували за державний бюджет 2017 року очевидно потраплять в список людей, які не просто не люблять Україну, які її ненавидять і які роблять все, щоб розвалити всю українську систему.
Я вже неодноразово писав про цей проект державного бюджету.
http://www.business.ua/gosudarstvo/byudzhet_v_n_kudi_anal_z_vidatk_v-353297/
http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3749108/
Як можна було голосувати за головний фінансовий документ країни, якого навіть немає на столі? У них просто його не було і ці люди, сліпими очима, голосували за ніщо. Це приклад зухвалої безвідповідальності та байдужості. ЇХ відповідальність має бути не лише політична, оскільки такі особи жодним чином не можуть з'являтись на політичному небосхилі України.
Проте ця відповідальність не лише на них, а й на їх політичних силах та фінансистах політичних сил, які їх привели до влади, але їх чекає і кримінальна відповідальність за розвал країни і за ще більше зведення країни в глибокий стопор. Всі бачили вчоращнє коливання курсу долара, всі бачили зупинену економіку, яка зупинилась внаслідок блокування "Приват банком" всіх платежів, тому події у Верховній Раді не залишають нічого іншого, як, мабуть ми не просто не хочемо бачити привітання Президента, ми не хочемо бачити тих депутатів взагалі в нашій країні і нехай не сміть себе називати українцями чи патріотами цієї землі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,бюджет,ВРУ,Госбюджет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.