Москва погрожує Україні ракетним ударом

01 грудня 2016, 12:17
Власник сторінки
журналист
10
462
Москва погрожує Україні ракетним ударом

Військовий аташе при посольстві України в Росії отримав з міністерства оборони РФ лист, в якому йшлося про розташування ракет в Криму.

  Як далеко зайде агресія РФ? Невже погрози застосувати протиракетні установки не міф? Питання миру повинно цікавити не лише українців, а й інші країни, зокрема сусідні держави. А коли мова йде про Крим, то Туреччина тим паче не може залишатись осторонь цих подій. Турецькі ЗМІ активно слідкують за подіями на півострові. Зокрема така інформація поширюється на турецькомовних джерелах: 

Міністерство оборони Росії пригрозило Україні розташуванням ракет на території окупованого РФ Криму.

В листі міністерства оборони РФ від 26 листопада, який отримав військовий аташе при посольстві України в Росії, йшлося про те, що в разі запуску ракетних установок під час проведення Україною військових навчань поблизу кордонів окупованого Росією Криму, РФ для знешкодження українських ракет почне використовувати розміщені в Криму протиракетні системи «Антей», а в подальшому піде удар по українським пусковим установкам.

30 листопада стало відомо, що окупанти доставили в Крим антибалістичні протиракетні системи типу S-300VM Антей-2500. Протиракетна система типу S-300VM Антей-2500 єдина у світі переносна повітряно-оборонна система, яка здатна вразити балістичну ракету на відстані до 2500 км.

Хто зупинить країну-агресора, як не ми? Увесь світ повинен бути проти агресії та насильства. Тільки тоді буде мир і спокій на Землі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.