Чужих дітей не буває!

07 листопада 2016, 21:20
Власник сторінки
журналист
0
217
Чужих дітей не буває!
З головним лікарем Харківського обласного кожно-венерологічного диспансеру №3 С. Д. Салашак та маленькими "синами стаціонару" Андрієм та Євгенієм.

Це вкотре було доведено головним лікарем Харківського обласного кожно-венерологічного диспансеру №3 Світланою Данилівною Салашак та підлеглим їй колективом.

Сьогодні відвідав Харківський обласний кожно-венерологічний диспансер №3, що розташований в місті Ізюмі, в якому уже понад місяць лікуються від шкіряного захворювання двоє маленьких дітлахів Андрій та Євгеній, які стали уже справжніми "синами стаціонару" установи, адже їх туди батьки привезли і схоже, що за них забули, мовчу вже про ряд інших певних "моментів". За матерів їм став весь дружній колектив медзакладу на чолі з головним лікарем Світланою Данилівною Салашак.
Так, силами колективу для дітей організоване не лише повноцінне лікування, а й повноцінне та смачне, 4-х, а то і 5-ти разове, харчування. Приносять, лікарі та медсестри, кожен хто що може. Діти в захваті, адже, як зазначили самі, що вдома їх так не годували. Я теж передав малим фруктового пакета. Не менш гарним є і те, що до дітей, в медзакладі, дійсно відносяться як до рідних. Про те свідчить не лише харчування, а також саме ставлення персоналу, те що дітей забезпечили новенькою білизною, одягом та взуттям, а головне справжньою людською та материнською турботою. Як відомо - чужих дітей не буває! І в цьому закладі, що його головний лікар Світлана Данилівна, що її підлеглі, те вкотре довели на практиці.
Відзначу і те, що скористався нагодою та ознайомився з самим медзакладом, його функціями і роботою та колективом. Все організовано на найвищому рівні. Попри те, що сама будівля має уже поважний вік, вона зберігає гарний стан. Має чудовий ремонт, нові меблі та устаткування стоять не лише в лікарських кабінетах, а й в палатах стаціонару. Окрім того, заклад обладнано новою сучасною лабораторією та висококласними фахівцями. Відзначу і те, що там відчувається дружня і не напружена атмосфера, що і забезпечує закладу функціонування подібно механізму швейцарського годинника.
Одним словом: МОЛОДЦІ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.