Перші 25. Злам світогляду. UBR Країна Live 24.08.2016

25 серпня 2016, 16:03
Власник сторінки
Голова Партії захисників Вітчизни
0
233

Перші 25. Злам світогляду. UBR Країна Live 24.08.2016

Двадцять п'ять років існування Незалежної України. Це життя людини. Вона вже встигла встати на ноги, піти до школи, вступити в університет та закінчити його, влаштуватися на першу роботу, набити підліткових гуль, зо два рази закохатися та отримати розбите серце і одночасно якийсь життєвий досвід. Ця людина не пам'ятає холодну війну або освоєння казахстанької цілини. Не розуміє пояснень радянських істориків чому могли відправити людину в тюрму за те, що вона займається приватним підприємництвом. Нове покоління українців, що не бачило «совка» змінило середньо статистичну ментальність українців.
Але як діти дорослішають швидше, коли сім'я зтикається з проблемами, наша країна подорослішала швидше ніж могла б. Після того як Україна змушена була захищати саме своє існування у війні — вона стала молодою людиною із сивиною на скронях. Такою була ціна за те щоб відкрити очі та побачити хто ворог і чого варті друзі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.