Corruption, кажете, mr Biden?

08 грудня 2015, 23:35
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
0
744
Corruption, кажете, mr Biden?

Кожну з 35-ти ганебних хвилин моралізаторської балаканини Джо Байдена я чекав, що хтось переб'є його вигуком: Look at yourself, mr Saint!


Не дочекався. Жоден з депутатів не захистив гідність українського народу, не поставив на місце вашінгтонського "ревізора", який приїхав підтримувати збанкрутілу владу, що втратила довіру людей через соціально-економічну катастрофу та цинічне розпалювання ворожнечі за принципом "поділяй та владарюй".

Невже пан Байден думає, що його вояж у Київ врятує режим Порошенка-Яценюка? Тоді йому доведеться зіткнутися з невтішною реальністю.


До речі, про реальність. Українська реальність вже нікого не влаштовує. З цим треба щось робити. І сталося таке співпадіння, що у день візиту Байдена виникла самодіяльна комісія зі скарг на реальність.

Хтось скаже, що це жарт. Але комісія зі скарг на реальність має свій статут і офіційний сайт, де приймає скарги на реальність через веб-форму (сharter of the commission for complaints about reality you can read here). А першою скаргою, яку розглянула комісія, стала якраз скарга Байдена на корупцію в Україні. В результаті було оприлюднено наступну офіційну заяву.

Комісія зі скарг на реальність розглянула скаргу віце-президента США Джо Байдена на корупцію в Україні. Скаржник стверджує, що Сполучені Штати змушені надати допомогу в сумі $190 млн, щоб побороти корупцію в Україні, тому що неможливо знайти жодної демократії у світі, де рак корупції настільки процвітає. Комісія пропонує уряду Сполучених Штатів зупинити корупцію в Україні, відмовивши у підтримці українському режиму кривавих обманщиків, які багато років крадуть американську допомогу. Не платіть їм жодного цента і здійсніть найкращі сподівання Джо Байдена та всіх чесних людей в Україні.

Commission for complaints about reality receive complaint of U.S. Vice President Joe Biden about corruption in Ukraine. Complainant claims that United States forced to provide assistance in sum $190 million to help fight corruption in Ukraine, because you can’t find a single democracy in the world where the cancer of corruption is so thriving. The Commission invites the government of United States to stop corruption in Ukraine by refusing to support ukrainian regime of bloody bluffers who many years stealing U.S. assistance. Don't pay them even cent and grant the best wishes of Joe Biden and all honest people in Ukraine.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: сатира,Джо Байден,корупція в Україні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.