Не все пропало!

03 жовтня 2015, 14:21
Власник сторінки
0
408
Не все пропало!

Війна – це не політична гра, це не чиясь забаганка, це питання виживання нації як такої.


Якщо ми хочемо перемогти ми повинні зрозуміти і проникнутись думкою – якщо сьогодні ми разом не зупинимо сепаратизм, на чолі із найманими іноземними військовими, завтра вже не буде того спокійного сну, безтурботного дня. Наша держава не в змозі сьогодні забезпечити повністю всім армію та добровольчі батальйони і це закономірно. 

Країна це єдине ціле, єдиний організм. Уявіть людину в якої ампутували одну ступню, на правій руці гниє 4 пальці – яка працездатність такої людини? Така ж ситуація сьогодні із економікою країни. Так, згодом економіка адаптується до нових умов та загроз, але це буде не зараз і не через рік.

2 жовтня голова Правління Громадської організації «Центр інтелектуального та громадського розвитку» Володимир Жереб разом із волонтерами та представниками Вінницького національного аграрного університету Валентином Столярчуком та Віктором Шевчуком відвідали героїв - захисників нашого майбутнього. 

Протягом одного дня було відвідано та передано благодійну допомогу 30-ій окремій механізованій бригаді, бригаді швидкого реагування у місті Щастя та передано канцелярське приладдя Попаснянській районній військово-цивільній адміністрації, яке в подальшому має бути розподілене між навчальними закладами району.

Валентин Слолярчук піснею підтримав дух бійців 30-ої окремої механізованої бригади. Сьогодні не лише матеріально потрібно допомагати нашим героям, духовна частина свідомості потребує певного заспокоєння та натхнення на нові подвиги.

Для того щоб перемогти потрібно просто бути не байдужим. Якщо Ви не маєте змоги допомогти, побачивши військового не полініться привітайтесь та подякуйте за те, що через його відданість, сьогодні Ви можете спокійно жити.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.