Сбербанк Росії грабує українських біженців

22 липня 2014, 10:19
Власник сторінки
0
43
Сбербанк Росії грабує українських біженців
фото УНІАН

біженці

В той час, як влада Росії постійно заявляє про гуманітарну катастрофу на сході України та наголошує на готовності надати мешканцям даного регіону гуманітарну допомогу, російські банки цинічно грабують українських біженців!

Так, більшість російських банків Ростовської області, до якої прибуває основна частина біженців з України, взагалі відмовляються обмінювати гривні на російські рублі. А Сбербанк Росії, в свою чергу, встановив курс на обмін зазначених валют у тричі нижчий, ніж офіційний! Таким чином, українські біженці, які і так втратили майже все своє майно, мають обмінювати гривні по курсу 1,1 рубля за 1 гривню, в той час як офіційний курс становить 2,9 рубля до однієї гривні! Такий тариф неможливо пояснити з точки зору фінансів та економіки навіть враховуючи великі ризики, які несе банк проводячи операції з такими нестабільними валютами як гривня та рубль.

Отже, ситуація що склалася є лише прагненням російських банків, що безперечно діють з дозволу, а можливо і за вказівкою російської влади, збагатитися за рахунок тих українців, які довірливо шукають порятунку в Росії!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.