Немиря вдоволений виступом Мартенса

28 липня 2013, 01:53
Власник сторінки
0
268

Продовжується боротьба за засвоєння Немирєю фінансових ресурсів ВО "Батьківщина", ніби-то на користь Тимошенко...

Повірений Юлії Тимошенко у Євросоюзі Григорій Немиря відзвітував своїй хазяйці про успішне виконання чергової місії по «схиленню» європейських політиків (Вілфріда Мартенса, Я.Царіуша Вольського, Анки-Даніель Боарджіу та Е.Брока) до підтримки ув’язненої на міжнародному рівні.

Нещодавнє затишшя «команди» Європарламенту було викликане очікуванням чергового «підігріву» від «паханесси» у розмірі 10 мільйонів доларів США. Як кажуть, гроші у вечері, піар з ранку. Можна і навпаки, але гроші – вперед…
Отже не дивно, що одразу після проплати у світових та вітчизняних ЗМІ замайоріли виступи членів Європейської народної партії, які в черговий раз заявили про обов’язок української влади вдатися до незаконних дій та звільнити Ю.Тимошенко, аби вона отримала належне лікування за кордоном.
Здається, що Юлія Володимирівна тримає поганих радників, які запевняють її у «придуркуватості» українського народу, який зовсім не розуміє, що за 10 млн. можна не те що викликати до України першокласних лікарів, а збудувати повноцінний першокласний медичний центр!
Тож, мабуть, такі «пожертви» з особистих фондів Тимошенко (награбованих з наших кишень), мають не зовсім прозору мету та залишають багато питань, які і європейці, і українці повинні задати депутатам найдемократичнішого парламенту в світі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: європарламент,Мартенс,ЄС,тимошенко,упередженість,Немиря,замовлення,хабарі,Бельгія,грошові кошти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.