«До жодної партії не належу, але зарплату отримую в БЮТ…»

14 березня 2012, 18:07
Власник сторінки
Кандидат політичних наук, керуючий партнер Ukrainian Politconsulting Group
0
1028

Відповідь на пост «незалежного» журналіста Костянтина Галушка «Як Кличко за мера Обухова агітував» http://blogs.korrespondent.net/users/blog/galushko-press/a60179

Написати кілька слів у відповідь шановному журналісту мене мотивували дві речі. По-перше, дуже поважаю братів Кличків і вважаю їх найкращими на сьогоднішній день іміджмейкерами України у світі. По-друге, не сприймаю брехню і цинізм.

Я не буду детально аналізувати приїзд В.Кличка в Обухів і те, хто прийшов на зустріч з ним. Для цього достатньо зайти на партійний сайт «УДАРу» і подивитися фотозвіт вчорашнього візиту Кличка. Як то кажуть, висновки кожен зробить самостійно.

Зверну увагу на інше. В кінці свого «творіння» пан Галушко дистанціює себе від будь-яких політичних партій. Але факти завжди залишаються фактами.

1. Незалежний журналіст Костянтин Галушко є прес-секретарем Київської обласної організації ВО «Батьківщина». Переконатися у цьому можна за посиланням: http://byut.com.ua/contact.html

2. В Обухові на виборах міського голови БЮТ висунув свого кандидата – 26-річну дівчину Ганну Старикову. Як Ви думаєте, хто брав інтерв’ю із кандидатом для бютівської газети «Київщина моя Батьківщина»? Правильно, наш незалежний журналіст. Ось посилання (сторінка 3): https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:gvVubQwdy-4J:batkivschyna-kievobl.com.ua/ru/static/content/download/images/KMB_3_2012.pdf+&hl=uk&gl=ua&pid=bl&srcid=ADGEEShPFXJv3n8WilaByryDxV_OibjEDZUFo9v9EePn3K3zQkDonuGcOYKfQ9d5DQUxfqGJYS2wTNqlm5Qm3-r9EQCt9OJnRwbZjhGDlnqWCkvreeWynT7EsHt7CAK9f5u3xWcwRSSO&sig=AHIEtbSBksBBNV_LAL0UfUXqCl3nULS5NA&pli=1

3. Видалося дивним, що пан Костянтин останній раз писав у блозі на Кореспонденті ще 30 серпня 2011 року. Чому ж раптом написав напередодні виборів в Обухові? В принципі, у питанні вже дана відповідь.

Таким чином, маю усі підстави вважати журналістський матеріал Костянтина Галушка замовним і спрямованим проти конкурента на виборах мера Обухова.

І на завершення додам, що достатньо добре володію виборчою ситуацією в Обухові. Там місцева влада разом з чиновниками КОДА реально «гнобить» опозицію. Майже всім опозиційним кандидатам відмовили у реєстрації членів ДВК, кандидата від «Свободи» зняли з виборів, застосовується адмінресурс, комунальні ЗМІ віршами і прозою пишуть про владу і т.д. Одним словом, класичний виборчий процес у виконанні регіоналів.

Протистояти цьому опозиція зможе лише спільно. Тож дивною виглядає ситуація, коли одні опозиційні сили закликають до співпраці, а інші поливають їх за це брудом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.