Середня освіта в США – це можливо !

23 лютого 2016, 23:23
Власник сторінки
0
10

Навчатися в США можливо.

    11 грудня в інформаційному агентстві «УНІАН» відбулася прес-конференція на тему підготовки до вступу у середні школи США та Великобританії за участі директора «BN Education Group» Оксани Чмихол та представниці компанії «Nord British Education» Тетяни Девітіярової. Вони розповіли про можливості отримати повну середню освіту в США та Британії.

   Ці дві країни приймають найбільшу кількість студентів з усіх куточків світу. Але за останні два роки політика Британії дуже ускладнилася, вона фактично закривається як країна для іноземних студентів, які хочуть там навчатися і працювати. Зараз майже неможливо змінити студентський тип візи на робочий, тому ті хто наразі там навчаються не мають змоги залишитися там працювати.

    Тому сьогодні і є такий великий попит на США. Там все значно простіше. Після того як у вас закінчилася студентська віза, ви маєте змогу отримати робочу ще на два роки, щоб пройти практику в Америці. «BN Education Group»- це українсько-американська компанія, яка займається освітою українців у США. До її складу входить 41 школа.
«Перлиною нашої компанії є «
Leman Manhattan School»-школа-пансіон у центрі Нью-Йорка. Це міжнародна школа, у якій навчається близько 40 різних національностей. Загалом там навчається 650 учнів, шість з яких українці. Звичайно ми хочемо значно збільшити число українців у школі, тому запустили новий проект – стипендію до 40% за творчі здібності. Американці зацікавлені в тому, щоб приймати талановитих студентів. Також на базі школи є адвайзери, які допомагають дітям обирати майбутній університет та професію»,- розповіла директор компанії Оксана Чмихол.

    За останні два роки значно збільшилася кількість українців, які виїжджають саме до США. Станом на 2014 рік з України виїхало близько 35 тисяч студентів на навчання, а вже в 2015 році на 40% більше. Щодо повернення українців на батьківщину, то наразі повернулася майже половина студентів, тому що знайти роботу там дуже складно.  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.