Катерина Бужинська навчає європейців українських пісень

21 серпня 2014, 00:39
Власник сторінки
Журналист
1
178
Катерина Бужинська навчає європейців українських пісень
Патріотична фотосесія Заслуженої артистки України Катерини Бужинської на о. Санторіні у Греції

Хочемо розповісти про свою пригоду, яка трапилася з нами у Греції на о. Санторіні. Під час свого відпочинку зустріли там нашу землячку, співачку Катерину Бужинську.

Хочемо розповісти про свою пригоду, яка трапилася з нами у Греції на о. Санторіні. Під час свого відпочинку зустріли там нашу землячку, співачку Катерину Бужинську. Впізнати її було не важко, була одягнена в гарну сукню та вінок в українському стилі. Найбільше здивувало, що Катерина була в оточені місцевих мешканців та туристів, що фотографувалися з вродливою українкою та знімали її на айфони. 

Приємно, що не лише політики займаються українським питанням, а й звичайні люди турбуються про нас з вами. Іноземців у спілкуванні найбільше цікавила ситуація в Україні, настрій людей та, як вони можуть нам допомогти? 

А у кінці нас і Катерину чекав несподіваний приємний сюрприз, іноземці гуртом почали скандувати «Україна». Бужинська не втрималася і відповіла на таку підтримку заспівавши просто неба українських пісень, а приспіву, навіть, вчила європейців.

Не кожного разу вдається зустріти за кордоном наших публічних людей, тому ми не захотіли втрачати шанс і поспілкувалися з артисткою. Виявилося, що чоловік на ювілей подарував співачці мандрівку на острів закоханих, здійснивши давню її мрію, побувати у цьому місці з коханим. Окрім того чоловік Дмитро, який є громадянином Болгарії був у вишиванці,  зізнався, що у такий спосіб хотів здивувати та підтримати дружину в знак солідарності з її патріотичним настроєм. Ще одним подарунком від чоловіка була фотосесія в українському стилі. Розкішну сукню та віночок замовляли спеціально для фотосесії в української дизайнерки Світлани Теренчук. А от з прапором співачці не вдалося сфотографуватися, його ще до початку фотосесії випросили іноземці у подарунок та на згадку про Україну.

Найбільше нас цікавило те, що Катерина помічена у патріотичних акціях на підтримку захисників, а чомусь живе за кордоном? Співачка запевнила нас, що була, є і буде завжди українкою. Зараз окрім своєї творчої роботи, займається українською пропагандою у Європі та допомагає чоловікові у бізнесі і постійно приїздять до України з допомогою. Незабаром планує повернутися додому з черговою допомогою та відсвяткувати свій ювілей у колі родини у Криму, який по праву вважає Україною!

На одному із сайтів прочитали, що напис на святковому торті зроблено російською мовою, то напевно, помилка кондитерів готелю, який і презентував співачці подарунок. Мабуть, ще не розрізняють у Європі українську та російську мови.

Хочемо привітати нашу талановиту українку зі святом і побажати їй усього найкращого. Катерино, дякуємо Вам за урок патріотизму, який продемонстрували нам за кордоном і показали, що таке справжні українці. Нехай знають Наших!

 

Світлана та Максим Якіменко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.