В Киеве хотят запретить передвижные цирки
В столице прошла пресс-конференция, на тему сложившейся негативной тенденции в Украине - запрета на въезд в города передвижных цирков.
Новости Киева - 23 вересня 2016, 11:15
Браво, СБУ! Наконец-то!
Информация о том, что СБУ перекрыла канал финансирования терроризма и сепаратизма на востоке страны прикрыв сеть интернет-казино просочилась в Интернет во второй половине дня 21 сентября.
Новости Киева - 21 вересня 2016, 20:31
Російська рулетка чи.......покер без джокера
20 вересня СБ України припинила функціонування розгалуженої мережі закладів грального бізнесу, що не має аналогів в Україні.
Новости Киева - 21 вересня 2016, 20:23
кто возьмет билетов пачку...
Господи! Я же благоверный еврей, почему ты не даешь мне удачи и денег? - взмолился Абрам. небеса разверзлись и Господь сказал: "Идиот, купи хоть раз лотерейный билет!"
Новости Киева - 21 вересня 2016, 20:18
Скандальні забудови: до чого приведе бездіяльність поліції?
Ситуація в Святошинському районі Києва навколо конфлікту щодо будівництва «Київміськбуду» продовжує нагадувати порохову бочку.
Новости Киева - 21 вересня 2016, 14:13
Круглый стол с представителями Министерства туризма Израиля
Израиль – колыбель трех религий, одно из самых популярных туристических направлений
Новости Киева - 19 вересня 2016, 19:04
Політика vs мистецтво. Як Кличко привласнив столичні мурали
Проходиш повз магазин одягу біля метро, по дорозі на роботу, а з нього по радіо лунає російська "попса". Йдеться в основному у примітивному тексті про гроші, розваги, секс.
Новости Киева - 16 вересня 2016, 10:28
науковець, філософ
"Київміськбуд" оголосив безстроковий страйк через останні події, зокрема і через сутички під офісом компанії. Про це йдеться заяві оприлюдненій на сайті компанії. "Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо всі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик", - сказано у заяві. "Тепер наші інвестори - тисячі киян, які очікують власне житло - разом з нами будуть вимагати від вас нарешті перейти до рішучих дій і захистити чесний бізнес від рейдерів", - додали у компанії.
Новости Киева - 10 вересня 2016, 21:57