Знищення засад іпотечного кредитування, нівелювання правової сутності застави та як наслідок руйнація економіки Держави - результат прийняття Закону № 1304-VII, заявляє УКБС.
Новости бизнеса - 10 червня 2014, 18:21
Что ж это за зверь — НДС, с чем его едят?
Новости бизнеса - 10 червня 2014, 12:13
Управляющий партнер Профит-Консул
Если вы на все 100% заинтересованы в успешном развитии вашего юридического бизнеса, значит, вы уже слышали о телемаркетинге, иными словами – о продажах через телефонные переговоры. Более того, вполне
Новости бизнеса - 10 червня 2014, 11:40
Управляющий партнер Профит-Консул
Уверенность в себе безупречного человека и самоуверенность обычного - разные понятия. Люди часто ждут признания в обществе и в глазах окружающих, отождествляя это с уверенностью в себе.
Новости бизнеса - 10 червня 2014, 11:35
ФРС
Думка не фахівця
Новости бизнеса - 9 червня 2014, 21:34
спортивный журналист
Українська наука не стоїть на місці, ми крокуємо в ритмі з усім світом, і яскравим підтвердженням цього є процес інтегрування українських технологій до системи технологій світу. Проект НТТТ(Національна мережа трансферів технологій) створено задля об'єднання українських ноу-хау з такими ноу-хау у всьому світі, для пошуку партнерів та вкладників у проекти. НТТТ охоплює розробки промислових та інформаційних технологій, біотехнологій, медицину, екологію тощо. Однією з технологій, що входить до НТТТ та потребує подальшого розвитку є технологія маркетингового дослідження мотивацій та ринкової поведінки споживачів на українському ринку високотехнологічних продуктів. Її розробником є Філіпова Вікторія Володимирівна, проект надано КНУ імені Тараса Шевченка. Зміст проекту полягає у методиці, що допомагає підвищити конкурентоспроможність компанії та її успішність на ринку.
Новости бизнеса - 8 червня 2014, 18:02
спортивный журналист
​Останні декілька місяців заголовки газет, випуски новин на телебаченні та радіо рясніли заголовками про неминучий дефолт, але вже в березні заговорили про те, що долар тимчасово стабілізувався. Що ж
Новости бизнеса - 8 червня 2014, 17:52