В зоні ООС безпілотник скинув бомбу прямо на терориста (ВІДЕО)

17 листопада 2021, 12:30
Власник сторінки
0
23
В зоні ООС безпілотник скинув бомбу прямо на терориста (ВІДЕО)

Родоначальник відеоциклу «Шмакі-бум», офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц після довгої перерви оприлюднив новий тематичний ролик, який показує високоточну роботу ударного БПЛА ЗСУ в зоні ООС.

Хоча відео публікується вперше (принаймні раніше його не бачили), знято воно давно – на вулиці лежить сніг. А цієї осені снігу на Донеччині ще не було.

Бойовик йшов стежкою прифронтовим населеним пунктом, де між зруйнованими будівлями обладнані позиції окупантів. Видно, як БПЛА, що знімає відео, скинув бомбочку. Вона малопотужна, проте вибухнула на мішені. Після вибуху терорист упав та більше не ворушився…

Очевидно, це ударний саморобний дрон. В зоні ООС вже давно використовують для цього квадрокоптери, оскільки вони можуть зависати над ціллю (як у цьому випадку), і до них порівняно просто причепити несучий один, два невеликі заряди і кронштейн з пристроєм, що скидає.

https://web.telegram.org/z/#-1318802260
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.