Система ТрО набирає обертів

30 серпня 2021, 16:14
Власник сторінки
0
25296

Українська влада почала активно розвивати структуру ТрО, для підвищення обороноздатності нашої держави.

За останній рік система тероборони провела чималу кількість військових навчань: починаючи від захвату будівель до більш глобального - захисту своєї області. Така можливість з’явилась, саме з підписанням закону Про основи національного спротиву, який створює умови для розвитку структури ТрО.

До відома закон набуває чинності 1 січня 2022 року. Відповідно закону будь який громадянин який вступає в структуру ТрО не змінює своє звичне життя. Закон надає можливість як чоловікам так і жінкам, які не готові залишити звичну професію, але бажають долучитись до захисту своєї країни, району, міста та готові присвятити частину себе бойовій підготовці.

ТрО це не структура військових частин і вступивши до неї Ви не забутите про своє звичне цивільне життя. До тероборони може прийти абсолютно кожен бажаючий,  який навіть не має військового досвіду тим паче відношення до ЗСУ.

Дана система наддасть змогу систематично проходити навчання  для набуття та розвитку бойових навиків, що дозволить в разі нападу ворога успішно надати допомогу ЗСУ та захистити свій дім попліч з українським військом.

До речі порівнюючи організацію ТрО України  та організацію армії Швейцарії, можна побачити спільні риси як:

-         цивільне життя;

-         періодичні військові навчання;

-         готовність до захисту.

А найголовніше – це бажання в допомозі створити почуття захисту для свого міста, району та країни в цілому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: оборона,влада,новини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.