Кінська сила Т-80

11 жовтня 2021, 09:52
Власник сторінки
0
27589

Після завершень навчань «Об’єднані зусилля - 2021», 36 окрема бригада морської піхоти ВМС України вирішила закріпити свої набутті навички.

Головною метою ротних навчань стало виконання практичних питань організації бою, управління підрозділами під час ведення бойових дій та їх всебічного забезпечення.  До даних навчань були залучені не лише автомобілі HMWW, бронемашини «Козак», але й танки Т-80. До речі, така потужна техніка, як Т-80 залучається лише другий раз в 2021 ріці морськими піхотинцями для своєї бойової підготовки.

Що потрібно знати про танк Т-80, так це те, що він являється одним із перших найпотужніших танків, що було вироблено в СРСР. Також, перший газотурбінний двигун з’явився саме у Т-80, завдяки якому бойова машина отримала потужність в 1250 кінських сил.

Наполегливість та бажання удосконалюватись у своїй сфері чудово демонструє свою відданість та любов до Батьківщини. І те, що українське військо не буде стояти на місці, а тільки вперед і до перемоги.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: танки,бронемашина,озброєння,Збройні Сили України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.