Законопроєкт про основи «національного спротиву» підтримали передові країни

02 липня 2021, 15:40
Власник сторінки
0
12366

Діяльність Російської Федерації є постійним фактором загрози для національної безпеки України.

Одним із основних способів протистояти повномасштабному вторгненню агресора є побудова боєздатної і всеосяжної системи територіальної оборони, а також її достатнього нормативно-правового забезпечення. Із здобуттям Україною незалежності і до сьогодні питання про створення структури «національної безпеки» був лише на словах.

29 червня Верховна Рада України прийняла законопроєкт №5557 Президента України Володимира Зеленського про "Національний опір". Даний задум підтримало 318 депутатів, а це означає, що незабаром чисельність Збройних сил України (ЗСУ), буде значно збільшена. Цей документ передбачає порядок формування і комплектування військових частин Сил територіальної оборони ЗСУ, добровольчих формувань територіальних громад і опору. Більше того, такий законопроект як №5557 - великий вклад в розвиток обороноздатності України. Оскільки країна зараз знаходиться в умовах «гібридної» російської агресії, то наша держава щодня працює над тим, щоб Україна стала міцною і непохитною державою, яка могла б дати відсіч ворогу в будь-який момент.

Важливим фактором на користь розвитку оборонної сфери стала колосальна підтримка України від радників НАТО, зокрема, від стратегічного радника Альянсу з питань Cил Спеціальних операцій (ССО) Майкла Ріпасса (США), який зазначив, що в НАТО готові надати експертну підтримку щодо законопроекту № 5557.

Саме такий хід подій приводить до логічного висновку про те, що світова спільнота активно підтримує Україну, законодавчо затверджуючи це в міжнародних проєктах про співпрацю, законах і фізичних діях, спрямованих на зміцнення країни в оборонній сфері.

Як підсумок, можна зробити заключну кульмінацію про те, що показові сил РФ до кордонів з Україною не тільки не лякає, а й змушує державу об'єднатися з передовими країнами світу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина,законопроект,Новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.