Robert Doms представляє новий сорт Blonde

24 травня 2021, 17:01
Власник сторінки
0
36

Новий пивний сорт від Роберт Домс

Невтомний Роберт Домс продовжує відкривати для нас цікаві пивні сорти!

Цього сезону компанія Carlsberg Ukraine представляє класичний сорт Robert Doms Blonde.

Robert Doms Blonde — це світле пиво, якому притаманний м’який освіжачий смак і легка приємна гірчинка в поєднанні із солодкуватим присмаком. Враження від сорту довершує тонкий солодовий аромат із квітково-фруктовими нотками. Вміст алкоголю – 4,6%.

 

Новинка доступна в банці і скляній пляшці об’ємом 0,5 л по всій Україні.

 

Нагадаємо, що назва колекції смаків своєю появою завдячує легендарному Роберту Домсу. Кажуть, що цей славетний бровар і власник Львівської пивоварні присвятив своє життя колекціонуванню найкращих рецептів з усієї Європи заради втіхи всіх поціновувачів пива.

 

Лінійка класичних сортів від Роберта Домса відтепер представлена двома смаками: уже відомим «Robert Doms Бельгійський» та Robert Doms Blonde.

 

Знайомся із класичними смаками колекції сортів Роберта Домса!

***

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті .

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина,пиво,новинка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.