Подвійний срібний успіх Carlsberg Ukraine на конкурсі East European Beer Award

21 травня 2021, 17:57
Власник сторінки
0
47
Подвійний срібний успіх Carlsberg Ukraine на конкурсі East European Beer Award

Дві срібні нагороди на конкурсі East European Beer Award

Відразу два срібні трофеї здобула компанія Carlsberg Ukraine на престижному конкурсі East European Beer Award, метою якого є підвищувати якість пива, розвивати пивну індустрію України і країн Східної Європи та поліпшувати культуру споживання пива.

 

У категорії Dark Lager журі відзначило сорт бренду «Львівське» — «Лев Темне», а в номінації Pale Lager другої сходинки сягнув флагман компанії — бренд «Львівське 1715».

 

Професійні дегустатори відзначили легкі карамельні нотки пива «Лев Темне» в поєднанні із приємною хмельовою гіркотою та солодкуватим присмаком, що досягаються завдяки технології обсмажування солоду. У смаку «Львівське 1715» їх привабили вірність класичним броварським традиціям і бездоганна якість, адже це відмінний хмільний напій із чистим солодовим ароматом.

 

Премія East European Beer Award вручається вп’яте та є авторитетним східноєвропейським оглядом галузі. Нагороди виборюють як великі, так і малі незалежні броварні. Зазвичай головну конкуренцію українцям складають чеські пивовари. Цього року конкурс перевершив власні рекорди та зібрав 411 зразків у 22 категоріях. Тим почеснішим є визнання майстерності команди Carlsberg Ukraine!

 

Варимо пиво для кращого сьогодні та завтра!

 

***

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: награды,конкурс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.