Колишньому посадовцю одного з КП Херсона повідомлено про підозру

09 лютого 2021, 13:44
Власник сторінки
0
636
Колишньому посадовцю одного з КП Херсона повідомлено про підозру

Викриття оборудки проводилось спільно зі слідчими Національної поліції під процесуальним керівництвом Херсонської міської прокуратури.

За матеріалами Служби безпеки України повідомлено про підозру колишньому керівнику комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Херсонміськсвітло» у заволодінні державними коштами, виділеними на реконструкцію зовнішнього освітлення на одній із центральних вулиць Херсона.

За даними слідства, посадовець у 2017 році вступив у змову з підрядником комерційної структури. Зловживаючи службовим становищем, він використав підроблені акти виконаних робіт та разом зі спільником заволодів значною сумою бюджетних коштів від договору на 1,2 млн. грн.

Ексчиновнику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії. Викриття оборудки проводилось спільно зі слідчими Національної поліції під процесуальним керівництвом Херсонської міської прокуратури.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.