У Херсоні “тарифний майдан” перетворився на проросійську провокацію

28 січня 2021, 14:14
Власник сторінки
0
947
У Херсоні “тарифний майдан” перетворився на проросійську провокацію

У Херсоні так званий “тарифний майдан” під керівництвом одіозного Олександра Базилева дискредитує всеукраїнські протести проти різкого підвищення тарифів на комунальні послуги.

Це показала вчорашня акція під обласною адміністрацією. Учасники “тарифного майдану” Базилева почали збирати підписи городян та формувати власні органи місцевого самоврядування.

“На меті вже зовсім не зниження тарифу, а створення нових органів державної влади з тих осіб, котрі підтримують тези Базилєва, а також розробників того звернення котре 25 січня пропонувалось підписувати людям, де про визнання державних органів недійсними з метою їх подальшої ліквідації. Серед підписантів, котрих групували на три райони міста пропонувалось обирати депутатів, котрі будуть якби представниками реальної влади і які будуть ходити зовсім не по тарифним питання до реальних органів влади”, – пише у соцмережах голова “Херсонської самооборони” Інна Усачова. 

Окрім цього, в натовпі намагалися провокувати людей на штурм будівлі Херсонської ОДА, однак більшість учасників акції на неї не відреагували. На думку Інни Усачової, таки дії організаторів “тарифного майдану” можна кваліфікувати як заклики до повалення конституційного ладу насильницьким шляхом та самопроголошення “влади”. 

“Нацполіція та СБУ мають відреагувати на те, що вже зроблено 25 січня, оскільки проукраїнськи налаштовані громадяни, котрі як і всі платять підвищені тарифи, будуть змушені реагувати самостійно на те, що відбувається. А відбувається самопроголошення якоїсь незрозумілої влади в незалежній суверенній державі Україна. Дестабілізаціям за методичками ФСБ не місце на Херсонщині!”, – заявила Усачова.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.