А прокурори хто?

08 грудня 2020, 11:46
Власник сторінки
0
312
А прокурори хто?

Як і у більшості, діяльність так називаємого «авторитета» з донецьким корінням кришується правоохоронцями в особі керівника Генічеської місцевої прокуратури Первака та його заступника Гальченка.

На території Генічеського району та Херсонської області  досить добре відомі факти  рейдерських захоплень Генічеського ринку, він же «Нова кооперація», ПСП «Новогригорівське», «Ревхвиля», «Волна», «Дніпро» Анастасовим Віктором,   більш відомим як Стас Макєєвський.  Як і у більшості, діяльність так називаємого «авторитета» з донецьким корінням кришується правоохоронцями  в особі керівника Генічеської місцевої прокуратури  Первака та його заступника Гальченка. В обмін на «закриті очі» 05.10.2018 посадовці на підставних осіб (дружину та мати) «купили»  декілька будиночків на  базі відпочинку «Текстильник», що в Генічеській Гірці у дружини нині покійного  Неджата Куртаметова - «довіреного» Стаса Макєєвського.

Чи було це дійсно купівля-продаж, дуже сумнівно, мабуть це більш схоже на подарунок, який завуалювали під нотаріальну угоду за якусь символічну ціну. Ось і виникає дещо риторичне та перефразовано питання, «а прокурори хто?».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.