Рекордну «плантацію» конопель виявили місцеві СБУшники на Херсонщині

06 жовтня 2020, 14:08
Власник сторінки
0
747
Рекордну «плантацію»  конопель виявили місцеві СБУшники на Херсонщині

Неподалік міста Олешки співробітники місцевої СБУ виявили одну з найбільших за останні роки плантацій конопель в області (саме відомство наразі цю інформацію не підтверджує).

Добре замаскований «врожай» у 2500 тисячі кущів наркомісної рослини виявили оперативники у плавнях на території одного з товариств мисливців та рибалок.

З огляду на добре доглянуту плантацію конопель, її «господарі» мали на меті добре підзаробити. Облаштована система поливу, підживлення мінеральними добривами, підігрів сонячними батареями – все для того, аби «врожай» був якісним.

З’ясувалося, що власники посівів чергували біля на плантації день і ніч. По черзі збирали дозрілий врожай, пакували і готували до продажу. За неперевіреною інформацію наркодилери переправляли наркотики на тимчасово окуповані території східної України.

Якщо підрахувати, то ціна готового наркотику з цього незаконного посіву на чорному ринку може перевищувати 2 мільйони доларів США.

Двох причетних осіб було затримано за незаконне вирощування наркотичних засобів, їм загрожує в’язниця на строк від трьох до семи років.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина,СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.