Геть від влади осіб, які мають громадянство РФ

25 вересня 2020, 09:51
Власник сторінки
0
104

Слава Україні! Геть від влади осіб, які мають громадянство РФ та відстоюють інтереси країни-агресора.

Нами, патріотами України отримана інформація, що в Херсонській ОДА працює проросійськи налаштована особа, що систематично виїздить до Росії, чим дискредитує органи державної влади.

Зокрема, співробітниця облдержадміністрації Лідія Капелькіна не приховує свою прихильність т.зв. «Руському миру» та вважає необхідним зближення з «російським братським народом».

При цьому, вказана посадова особа органів державної влади систематично контактує з громадянами РФ, відвідує територію країни-агресора та ймовірно має російське громадянство.

Підсумовуючи викладене патріотам України необхідно мобілізувати свої сили та направити їх на усунення від влади держслужбовців, які мають російське громадянство, підтримують т.зв. російські мирні ідеї та дискредитують органи державної влади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.