Роковини бездарної спецоперації російських силовиків у Беслані

03 вересня 2020, 08:30
Власник сторінки
Журналист
0
19
Роковини бездарної спецоперації російських силовиків у Беслані

3 вересня – безумовний день скорботи за загиблими у Беслані під час спецоперації по визволенню заручників, яку так бездарно провели російські спецпризначенці у 2004 році.

Загинуло 334 людини. Поранено понад 800. Із 334 загиблих – 186 дітей! В ході слідства було викрито багато фактів, які дають підставу розглядати трагічні події у Беслані (Північна Осетія, 1-3 вересня 2004 року), захоплення заручників та подальший штурм, як заздалегідь сплановану операцію російських спецслужб.

Якою ж негідною та підлою повинна бути влада Росії, щоб потім, в 2005 році федеральним законом «Про дні військової слави Росії» встановити в цей день, 3 вересня, «День солідарності в боротьбі з тероризмом». Нечуваний цинізм встановити пам’ятною датою день справжньої трагедії, до якої причетна сама влада Росії!

3 вересня о 21:00 ГО «Агенція розвитку демократії та інформаційних свобод» організовує захід під Посольством Російської Федерації в м. Києві за адресою: Повітрофлотський проспект, 27.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Терроризм,Беслан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.