Карантин та святкування Дня Святого Іштвана

18 серпня 2020, 12:36
Власник сторінки
0
14
Карантин та святкування Дня Святого Іштвана

20 серпня 2020 року в Угорщині відзначають національне свято - День Святого Іштвана, засновника угорської державності.

Це – одне із найважливіших свят в Угорщині та для угорської громади на території Закарпатської області. Кожного року по всій території Угорщини та місцях компактного проживання угорців Закарпаття проводяться гучні святкування, із концертами популярних гуртів та виконавців, феєрверками, застіллями.

На даний час, з огляду на запровадження карантинних заходів, практично всі масові заходи на території Закарпатської області попередньо скасовані, з метою недопущення розповсюдження страшної коронавірусної інфекції серед інших жителів регіону.  

Є надія, що керівництво культурних організацій Закарпаття також звернуть увагу на складну епідеміологічну ситуацію в Україні і Закарпатській області, та відсвяткують національне свято з дотриманням всіх карантинних норм, які не наражатимуть учасників зібрання та пересічних мешканців на небезпеку.

Просимо звернути увагу на статистику станом на 18 серпня 2020 року, відповідно до якої на території Закарпатської області підтверджено діагноз коронавірусної інфекції у 6435 осіб (за добу 106 осіб), 239 осіб з летальним наслідком (за добу 1 особа), 2783 особи одужали (54 особи за добу).

Із вказаних цифр можна зробити висновок, що хвороба не відступає, а інфіковуються дедалі більше людей. Тому масові заходи в регіоні наразі не доречні, необхідно думати за людське життя.    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.