Теорія змови: фейки про чіпування людей під виглядом вакцинації

09 червня 2020, 21:58
Власник сторінки
0
12
Теорія змови: фейки про чіпування людей під виглядом вакцинації

Зараз, замість захоплення діями і передбаченнями одного з гуру ІТ-індустрії, який також є одним з творців Силіконової долини, Білл Гейтс несподівано почав викликати обурення в усьому світі.

Фактично він став символом секретних сил, які повинні були викликати епідемію COVID-19. Одні звинувачують Гейтса в зароблянні грошей на вірусі. Є й ті, хто стверджує, що він використовує пандемію для встановлення світового панування. Деякі навіть стали стверджувати, що саме він стоїть за створенням і поширенням небезпечного коронавірусу. Іншими словами, вважають його батьком пандемії, людиною, яка навмисно створила вірус. Їх багато, і зустріти їх можна на багатьох сайтах і в чатах або на форумах змови типу Reddit. Також їх вистачає в Facebook, Twitter, в ЗМІ. До того ж практично в усіх країнах світу.

 

Тож сам мультимільярдер і засновник компанії Microsoft спробував спростувати ці слухи та назвав нісенітницею чутки про те, що він влаштував пандемію коронавірусу, аби продавати вакцину під виглядом мікрочіпів.

"Я ніколи не був жодним чином пов’язаний із мікрочіпуванням. Вкрай важко заперечувати це, бо звучить воно дуже безглуздо", - заявив Гейтс, коментуючи конспірологічні теорії.

Він також зазначив, що його турбує "існування всіх цих божевільних ідей".

Мільярдер зауважив, що коли врешті з’явиться вакцина, то потрібно буде домогтися формування групового імунітету, щоби 80% населення були вакциновані. Проте в разі масової віри в те, що це афера або що вакцини шкідливі, люди боятимуться вакцинації, і "хвороба продовжить убивати".

Як відомо, фонд Білла і Мелінди Гейтс виділив 300 млн доларів на розробку вакцини від COVID-19 і боротьбу з наслідками коронавірусу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.