Хакери публікують листування кремлівських політтехнологів щодо змін Конституці]

26 травня 2020, 16:11
Власник сторінки
Журналист
0
12
Хакери публікують листування кремлівських політтехнологів щодо змін Конституці]

Матеріал охоплює період, в який кремлівські політтехнологи працювали над організацією голосування щодо змін у Конституцію, які надають можливість залишитися при владі нинішньому президенту Росії

(РапопортLeaks3) Як влада в РФ мобілізує населення на голосування щодо змін у конституцію: тези, заголовки, агітація, керовані вороги та багато інших інструментів внутрішньої кремлівської кухні

 Українські хактивісти продовжують викладати у мережу документи з дампу пошти Бориса Рапопорта, топового кремлівського чиновника, який працював з Сурковим та Кирієнком. Матеріал охоплює період 16.01.2020-15.03.2020, в який кремлівські політтехнологи працювали над організацією голосування щодо змін у конституцію, які надають можливість залишитися при владі нинішньому президенту.

 Явка

Вже на наступний день після проголошення послання Путіна в дампі у Рапопорта стурбовані явкою населення на задумане владою дійство - голосування щодо змін до конституції. Політтехнологи оцінюють реальну явку на рівні 25% і розробляють різні способи як все ж таки загнати населення на виборчі дільниці. До речі, багато з цих способів містять тиск на виборця, наприклад: 

Создать дополнительные участки для голосования на крупных предприятиях, в ВУЗах, на вокзалах и в аэропортах, в поездах дальнего следования, торговых центрах.          

Расширить возможности проведения голосования на дому. Для этого:

Увеличить количество переносных урн для голосования по сравнению с предусмотренным «Законом об основных гарантиях избирательных прав граждан…» до 6-10 в зависимости от численности избирателей.

Ввести в комиссии «волонтёров» с правом осуществления обхода квартир для осуществления голосования по месту жительства. Обеспечить УИК дополнительным транспортом, внеся это в смету бюджетных расходов на организацию опроса.

Не ограничиваться заявительным принципом при организации голосования на дому. Силами МФЦ провести обзвон граждан для выяснения желающих проголосовать на дому, сформировать списки и передать их в УИК для организации голосования на дому.

Реализовать проект «мягкой» корпоративной, производственной и административной мобилизации без агитации по голосованию «ЗА» по аналогии с президентской избирательной кампанией 2018 года.

Фактором мобілізації є питання, з яких в суспільстві відсутня єдина точка зору, існують радикально протилежні погляди. Тому технологи знов пропонують витягнути на світ труп Леніна. Не для того, щоб вирішити цю проблему і прибрати труп з головної площі країни, а для того, щоб підбурити частину суспільства, для кого це має значення, неважливо за вони чи проти, аби прийшли і заодно проголосували щодо конституції.

В текстах цих публікацій викладені тільки фрагменти документів, з оригіналами та листами, в яких вони були знайдені, можна познайомитися в архіві 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Конституция,Росія,Путін,маніпуляція,голосування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.