Хакактивісти взломали листування кремлівських політтехнологів

22 травня 2020, 17:09
Власник сторінки
Журналист
0
23
Хакактивісти взломали листування кремлівських політтехнологів

Українські хакери з проекту «Кіб.орг» продовжують викладати матеріали з листування політтехнологів Кремля з оточення Суркова щодо методик і способів маніпулювання свідомістю населення Росії.

Українські хакери з взломали пошту кремлівських політтехнологів. Продовження матеріалу про маніпулювання свідомістю людей владою РФ, написаного на основі аналізу дампу пошти топового кремлівського чиновника, заступника начальника управління президента щодо забезпечення діяльності держради РФ Бориса Рапопорта. 

Останні вибори, в яких брав участь Борис Рапопорт, в Примор’ї і Санкт-Петербурзі, показали, що партія єдиноросів перебуває в кризі, ставлення до висуванців від влади в країні досить критичне, існує багато факторів ризику, з якими поки що умілі політтехнологи справляються, але довго це тривати не може, криза наростає. Наприкінці 2019 року Рапорот разом з колегами почали шукати нові ідеї, на яких можна забезпечити успіх майбутнім політичним кампаніям.

 Ідеологія

11 листопада 2019 Рапопорт отримує лист від , члена ради директорів і керівника експертної ради , в якому знаходяться 2 документи - план ідеологічної кампанії, детально розписаний на рік, і основні слогани кампанії про місію Росії в світі, цінності і т.п. Тут як вже традиційні для кремлівських технологів виступи, зустрічі, звернення, відкриття руху на незаконно побудованому мосту в Керченській протоці в кабіні машиніста товарного поїзду, виїзд на базу Хмеймім з вильотом на бойове завдання, так і дещо нове - візит 1 червня в дитбудинок з усиновленням дитини. Тепер, після нашого оприлюднення матеріалів внутрішньої кремлівської кухні, навряд ми побачимо усиновлення, і одна дитина так і залишиться сиротою. 

Також ми звернули увагу, що в документах обґрунтовується потенціал “зеленої” ідеї як можливості об’єднати навколо себе умовно лівий електорат.

Цитати:

Россия - ковчег общечеловеческих ценностей.

Владимир Путин – крестный отец Новой России.

Россия — великий миротворец и несет счастье окружающим ее народам исторически. Даже несмотря на то, что многие соседи совершенно не помнят сделанного для них добра и рисуют из России монстра.

Россия – флагман создания справедливого мирового порядка.

Далі

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,политтехнологии,Кремль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.