Відповідальність за арешти українських націоналістів в Європі несуть спецслужби

31 липня 2019, 11:31
Власник сторінки
0
49

Озираючись назад, у наше недалеке минуле, ми можемо з гордістю сказати, що за останні п'ять років наша країна досягла величезних успіхів і зараз впевнено продовжує свій шлях..

Озираючись назад, у наше недалеке минуле, ми можемо з гордістю сказати, що за останні п'ять років наша країна досягла величезних успіхів і зараз впевнено продовжує свій шлях до національного становлення та процвітання. В першу чергу це наша заслуга як справжніх патріотів України. Саме ми, націоналісти, билися в авангарді революції, коли по нас відкривали вогонь беркутівці, ми в числі перших відправлялися на фронт, коли путінські бойовики вторглися на Донбас. З перших хвилин Майдану і донині саме ми стояли та стоїмо на варті української національної ідеї та державності. Але до кінця цього шляху ще далеко, і Україна все ще має потребу в нашій допомозі та захисті. Попереду нас чекає ще багато труднощів та перепон, і подолати їх усі ми зможемо лише в єдності українського народу та української державної влади.

Але останнім часом представники цієї самої влади кардинально змінили свою риторику щодо націоналістичних організацій та об'єднань. Поки ми були їм потрібні, з нами рахувалися. Зараз ті люди, які прийшли до влади фактично завдяки нам, забули і про спільну мету, і про наші заслуги, і про кров, яку наші брати проливали та досі проливають за українську незалежність, поки політики ховаються за трибунами та заробляють собі політичні очки. Перші спроби вивести нас з гри, дискредитувати націоналістичне братерство не тільки в очах співвітчизників, але й в очах всієї світової спільноти були зроблені при Порошенко. Нова влада, яку очолює Зеленський, взагалі намагається дистанціюватися від самої ідеї українського націоналізму. Патріотизм виявився просто невигідним для їхньої зовнішньополітичної стратегії, яка цілком зав'язана на прискорену євроінтеграцію. Але справжня євроінтеграція неможлива без національного становлення держави - і їм вже пора би це зрозуміти. Лише незалежна, суверенна держава, в якої є міцна національна самосвідомість, може на рівних правах увійти до ЄС. В іншому випаду з нами просто не будуть рахуватися, і в 21 столітті ми фактично станемо колонією Євросоюзу.

Нехтуючи національною ідеєю ради "гарних стосунків" з такими країнами, як Польща, Угорщина, Німеччина чи Італія, українська влада відчутно гальмує націонале становлення України. А перешкоджаючи діяльності націоналістичних організацій та визискуючи патріотично налаштованих та свідомих громадян в своїх політичних ігрищах, вони позбавляють наш народ права на самовизначення. Ось, наприклад, співпраця з СБУ. Той же Карась, коли визнавав, що ми з ними працюємо, забув, а може й посоромився згадати, що це одностороння співпраця і що найчастіше вони залучають членів націоналістичних організацій до брудної та ризикованої роботи та не дають при цьому жодних гарантій. Більш того, частина цієї роботи виконується на замовлення іноземних спецслужб, яким СБУ фактично підпорядковується. Саме вони винні в тому, що Марків зараз сяде за ґрати на 24 роки - і ніхто навіть не ворухнувся, що його звідти вивільнити. Через них італійські ЗМІ зараз змішують український націоналізм з лайном, а українські моряки досі знаходяться у полоні в московській в'язниці. А СБУшники у цей час "обмивають" медалі за заслуги перед Вітчизною та обживають нові кабінети. Що це може бути, як не зрада?

Настав час взяти ситуацію під свій контроль та притягти силовиків і тих, чиї накази вони виконують, до відповідальності. ВО "Свобода" готова взяти на себе ініціативу та жорстко поставити питання про дискредитацію українського націоналізму владою. Від імені нашого лідера вже був направлений лист В.о. Голови Служби безпеки України Івану Геннадійовичу Баканову з вимогою надати інформацію про співпрацю СБУ з іноземними розвідками та прокоментувати роль українських націоналістів в операціях СБУ за кордоном, а також відомості про те, що СБУ передає особисті дані українських громадян спецслужбам країн-партнерів. Фотографії листа додаються. Якщо керівництво СБУ проігнорує нашу вимогу, ми будемо змушені перейти до рішучих дій, і ми закликаємо усіх членів українського націоналістичного братерства підтримати нас у цій справі. Разом ми доможемося правди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.