Реформа освіти та інклюзивна освіта – розвиток майбутнього

07 червня 2019, 09:54
Власник сторінки
0
205
Реформа освіти та інклюзивна освіта – розвиток майбутнього

За півтора роки реалізації проекту реформування інклюзивної освіти в області вдвічі збільшилася кількість інклюзивних навчальних закладів.

Кількість учнів з особливими освітніми потребами, які здобувають освіту в класах з інклюзивною формою навчання, зросла втричі в Херсонській області за півтора роки.

Наразі на Херсонщині функціонує 101 інклюзивна школа, в якій навчається 444 дитини з особливими освітніми потребами.

Під час нещодавньої поїздки Перша Марини Порошенко до Херсонщини, вона зустрілася з вчителями та вихованцями Херсонської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів, яка забезпечує соціальну реабілітацію 104 дітей з порушеннями слуху та взяла участь у відкритті сучасного спортивного майданчика для дітей з порушеннями слуху.

У Херсонській державній морській академії Марина Порошенко ознайомилася з лабораторною і тренажерною базою та поспілкувалася з курсантами, які підтримали всеукраїнський студентський рух щодо негайного звільнення українських військовополонених моряків, які незаконно утримуються в російських тюрмах.

Також вона відвідала Дар’ївську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яка є структурним підрозділом Центру первинної медико-санітарної допомоги. В амбулаторії надається медична допомога за чотирма спеціальностям: терапія, педіатрія, сімейна медицина та акушерство і гінекологія. Її отримують 14 тисяч жителів району, які проживають у 13 населених пунктах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.