Весілля Принцеси Євгенії та Джека Бруксбанка

23 жовтня 2018, 16:37
Власник сторінки
0
48
Весілля Принцеси Євгенії та Джека Бруксбанка
GETTY IMAGES / WPA POOL

Найяскравіші деталі прекрасної події.

Минуло сім років із дня знайомства принцеси Євгенії та Джека Бруксбанка і вони нарешті одружені! Ось що ми знаємо про заручини пари та їх великий день.

ДАТА
Принцеса Євгенія та її наречений одружилися 12 жовтня 2018 року. Служба розпочалася об 11 годині ранку, після чого відбулася кортежна процесія.


ОБРУЧКА
Незабаром після того, як новина про заручини стала відомою, принцеса Євгенія показала свою обручку у серії портретів у Букінгемському палаці.

Обручка прикрашена рожево-помаранчевим овальним сапфіром, оточеним алмазами, дуже схожа на обручку, котру батько Євгенії принц Ендрю подарував її матері Сарі, герцогині Йорку.


СУКНЯ
Весільну сукню для Євгенії розробили Пітер Пілотто та Крістофер Де Вос. 
До весілля Євгенія розкрила лише кілька подробиць про її королівську сукню: "Я не називаю ім'я дизайнера, але я можу сказати, що цей дизайнер британський," - сказала вона в недавньому інтерв'ю, - щойно ми оголосили про весілля, я відразу знала хто дизайнер і як виглядатиме вбрання."
Як і багато інших недавніх королівських наречених, принцеса Євгенія перевдяглась у іншу весільну сукню для вечері, що відбулася у Королівській ложі у Віндзорі. Для другого образу наречена обрала рум'яну сукню від Зака Позена. Колір був натхненний кольором англійської троянди.


МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
Як і її двоюрідний брат принц Гаррі, принцеса Євгенія одружилася на каплиці Святого Георгія у замку Віндзор. Каплиця побудована у 1300-х роках, і була місцем проведення численних королівська весіль, у тому числі і церемонії одруження принца Едварда в 1999 році, союзу принца Чарльза і Камілли в 2005 році, а також двоюрідного брата Гаррі та Євгенії Пітера Філліпа з Отем Келлі в 2008 році.

ТОРТ
Як і її двоюрідний брат Гаррі, Євгенія зламала королівську традицію шодо вибору святкового десерту. Вона та Джек Бруксбанк обрали торт Червоний Оксамит, котрий проготувала лондонська пекар Софі Каботю Зазвичай у свій великий день королівські особи ригощають традиційним фруктовим тортом. 


ТИТУЛ ЄВГЕНІЇ
За повідомленням BBC, Євгенія "збереже свій королівський титул, після того як вийде заміж за містера Бруксбанка". Проте у неї буде "варіант" взяти його прізвище, відповідно, вона може стати ЇЇ Королівською Вискостю Принцесою Євгенією Бруксбанк.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Британия,свадебная церемония
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.