Стало відомо, для чого Церква Саєнтологіі купила кіностудію.

21 березня 2018, 11:22
Власник сторінки
0
51
Стало відомо, для чого Церква Саєнтологіі купила кіностудію.

Чому була обрана саме ця студія і що транслює новий канал?

Церква Саєнтології ще у 2011 році придбала велику кіностудію “KCET”, що була заснована у 1912 році. На сьогодні це не тільки найстаріша студія Голівуду, але й пам’ятник архітектури, який не перебудували на новий лад, а відреставрували, намагаючись зберегти всі деталі. Цікаво, що засновник цієї релігії Рон Хаббард, який був письменником, отримав перше замовлення на створення сценарію до фільму у 30-ті роки саме від цієї кіностудії. Нова назва об’єкту Scientology Media Productions (саєнтологичний медіа-центр).  Тепер студія розширена до цілого кварталу і включає комплекс будівель: студії для радіо-віщання, он-лайн трансляцій, звукозапису, адміністритивні та ін.

Тож все було підготовлене, і канал почав віщання 13 березня 2018. Це не просто задовільна дата – запуск каналу відбувся у День народження Л.Рона Хаббарда, про що і оголосили під час святкування, на якому традиційно зібралося багато саєнтологів. В Києві та інших містах України це свято відмічали 17 березня.

А за кілька днів до початку віщання була запущена реклама: на ТВ, в інтернеті, на моніторі на Таймс Сквер у Нью-Йорку, у літаках. Зараз канал можна найти на Ютубі, скачати мобільний додаток для Android або iOS і подивитись на нову релігію саєнтологію «зсередини».

Віщаються різні передачі, такі як «Познайомтеся з сєнтлологом», де розповідають не враження чи відгуки послідовників, а історії їх життя. Наприклад, як два брати з дитинства мріяли про мотоцикли, а коли виросли, змогли відродити одну зі зменитих італійських мотоциклетних компаній. Або історія людини, який є винахідником і постачальником кращого обладнання для зйомок. Просто історія життя звичайної людини. Звичайного саєнтолога. Інші передачі показують різні соціальні проекти, в яких саєнтологи працюють з представниками інших релігій. Наприклад,історія про те, як мусульмани, християни та саєнтологи об єдналися, щоб зупинити війну вуличних банд Інглвуда, що тривала декілька десятиліть з численними жертвами.  

Заявлені і інші передачі. Наприклад, про усуванні наслідків катаклізмів, у яких послідовники саєнтологіі приймали участь: на Таїті, у Японіі, Непалі, Фіджі та інших.

Деякі ЗМІ писали, що Том Круз може бути головою студії. Але це не підтвердилося. Наразі він ні у керівництві, ні як ведучий передач помічений не був. Тож то біли лише домисли. Хоча питання, чи з’явиться він або інші відомі саєнтологи на каналі, є досі актуальним.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Саентология,телеканал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.