«Православ’я по гундяївськи»

29 грудня 2016, 14:44
Власник сторінки
3
278
«Православ’я по гундяївськи»

Майже кожного дня значний відсоток українців, які є прихожанами УПЦ МП, у своїх молитвах прославляють Московського Патріарха Кирила Гундяєва, а з ним і правлячий путінський режим в РФ

Ніхто з них ніколи не задумувався про те, що тим самим порушують Заповіді Божі, згідно яких слід найперше виявляти любов і пошану до своїх прабатьків, батьків, рідних, близьких, своєї Української Нації, Української Держави і Української Церкви, а не служити на догоду чужинців та окупантів, які як раніше, так і тепер намагаються знищити наш народ та перетворити українців на своїх рабів. Самі ж прихожани МП на рівні підсвідомості вже  давно зазомбовані ідеєю ефемерного  «руССкого міра».
Як приклад візьмемо Закарпатську область. З першого погляду це осередок патріотичного духу, правда? Але саме на території області знаходиться майже п’ятдесят московських монастирів і вдвічі більше храмів. І є люди, котрі постійно їх відвідують. Вони далекі від політики та ніяким чином не впливають на регіон. Вони просто ходять молитися Богу, не розуміючи того, що кожен московський священик є ідеологом «руССкого міра».
За доказами не потрібно повертатися в далеку історію. Наведу вам елементарний приклад одного із агентів кремля в рясі . Його можна назвати першою скрипкою у російсько-русинському русі, першим священиком який закликав до автономії нашого рідного краю. Це ніхто інший як Дмитро Сидор. І він же за дивним збігом обставин є священиком УПЦ МП. 
Сама  православна церква Московського патріархату не має ані статусу автокефалії, як і того ж статусу автономії. Люди, досить мовчати, вони брешуть та мають штучно вигаданий Російською православною церквою статус «самостійної і  незалежної в управлінні». Підтвердженням тому є документ про надання автокефалії Польській православній церкві в 1920-х роках де чітко написано: «Московський патріархат не має канонічного права на території колишньої Київської метрополії. На території України, Білорусі, Литви. Вони неканонічно діють, вони не мають на це права! ». Але ж чомусь про це відомо далеко не всім. Це повинні знати всі прихожани московської церкви, котрі зараз є активними її прихильниками.  Вони повинні розуміти, що, прийшовши до московської церкви, відірвавши іноді останню гривню зі своєї кишені, вони фінансують кулю, котра полетить в їх внуків, синів та братів, котрі знаходяться на іншій стороні України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: религия,УПЦ МП,Церква,Закарпатська область,Гундяев,брехуни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.