Патріарх Диявола

23 грудня 2016, 09:25
Власник сторінки
2
406
Патріарх Диявола

Недавно з російський фінансист і блогер Слава Рабинович назвав патріарха «всія руССкого міра» Кірила Сатаною в рясі. Не можу не погодитись з тим, що це відповідає істині. Особливо після промови цього

Все для того, щоб тероризувати світ — «відійдіть, а то всіх повбиваю». А чому тут дивуватися. Вихваляти Сталіна (якого вже можна побачити на православних іконах РПЦ), називаючи його ефективним менеджером можуть лише йому подібні люди, для яких вмочити руки у крові це буденна справа.

В чому саме цей біс у рясі бачить «оголошення росії неоголошеної війни»? Наразі це росія руками «іхтамнєтів» воює на усіх фронтах. Це черговий прояв ватного маразму — «кругом враґі». Проти кого і куди він збирається мобілізовувати свою паству? Це він їх так морально готує до переходу від агресії гібридної до агресії повномасштабної?

Як віряни, які б аполітичні вони не були, можуть з чистою совістю ходити до церкви, глава якої виправдовує вбивство беззахисного населення. Вбивство громадян країни на території якої християнство зароджувалось та розвивалось.  Вбивство громадян країни в якій 10% населення складають такі ж християни.

Це так «руССкий мір» їх захищає? Захищає таким же чином як і «руССкоязычное население Донбасса» — відправляючи на той світ? Як у вірян  московського патріархату після цього повертається язик молитовно просити у Бога о Вели́ком господи́не и ОТЦЕ́ (про це трохи нижче) на́шем святе́йшем Патриа́рхе Кирилле на кожній службі Божій. Як взагалі можна відвідувати ці храми?

Віряни московського патріархату задумайтесь потурання закликам до вбивства рівноцінна співучасті. Ви й надалі бажаєте бути прихожанами церкви глава якої ВИПРАВДОВУЄ ВБИВСТВА, який ЗАКЛИКАЄ ДО ВБИВСТВА.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: УПЦ МП,Кирилл,Русский мир,Гундяев,брехуни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.