Міжнародний конгрес мерів

29 листопада 2016, 23:47
Власник сторінки
Видеоблогер
0
27
Міжнародний конгрес мерів

Перший Міжнародний конгрес мерів – новий майданчик для обміну найкращими практиками міського управління

5 грудня 2016 року в Києві вперше відбудеться Міжнародний конгрес мерів — новий щорічний форум міських голів, лідерів місцевого самоврядування та інших учасників місцевого розвитку.

Міжнародний конгрес мерів є спільною ініціативою Агенції з питань стратегічних комунікацій та розвитку “Спільні зусилля” та Western NIS Enterprise Fund.

Ключовими темами для обговорення будуть глобальні тренди та інновації у місцевому розвитку, практики Smart City, урбаністика та співпраця міської влади із бізнесом і громадянським суспільством. У програмі Конгресу також виставка можливостей для розвитку міст: доступних грантових та кредитних програм, які фінансують муніципальні ініціативи, проектів технічної допомоги та корисних містам громадських ініціатив.

Учасники конгресу — мери міст з усього світу, керівники місцевих органів влади та їх команд, представники українських центральних органів виконавчої влади, а також міжнародні експерти. Серед запрошених доповідачів будуть творці кращих прикладів міського розвитку, очільники різних міст України та інших держав, експерти провідних консалтингових компаній, а також представники міжнародних фінансових інститутів.

Метою даного заходу є формування профільної платформи для учасників, зацікавлених у питаннях місцевого розвитку. Учасники матимуть змогу обговорити тенденції та інновації у сфері розвитку міста, в тому числі проблеми та можливості для забезпечення прогресу та економічного зростання, обмінятися практичним досвідом у колі найвидатніших мерів міст з різних країн, а також поділитися кращими історіями успіху України у різних сферах міського життя.

Перший Міжнародний конгрес мерів 2016 року присвячений інноваціям та глобальним тенденціям міського розвитку, рішенням для «розумних міст», ролі партнерства, ефективним інструментам управління та участі громади у трансформації міста.

Конгрес відвідають мери з різних країн світу, лідери місцевого самоврядування, профільні представники українських органів влади та міжнародні експерти.

Дата і час проведення: 5 грудня 2016, 09:30-18:30

Місце  проведення: Fairmont Grand Hotel, вул. Набережно-Хрещатицька, 1 , Київ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: конгресс,новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.