ЗМІЙ, ЩО ВКУСИВ СЕБЕ ЗА ХВІСТ

19 липня 2016, 20:43
Власник сторінки
науковець, філософ
0
110
ЗМІЙ, ЩО ВКУСИВ СЕБЕ ЗА ХВІСТ

Жахливий теракт у Франції випав на вкрай символічний день – «свято» дня взяття Бастилії. День, який вважається символом так званої “французької” революції (хоча до французів ця глибоко космополітична подія має значно менше відношення ніж, наприклад, до африканців).

Жахливий теракт у Франції випав на вкрай символічний день «свято» дня взяття Бастилії. День, який вважається символом так званої “французької” революції (хоча до французів ця глибоко космополітична подія має значно менше відношення ніж, наприклад, до африканців).

 

Надзвичайно жаль безвинних жертв терактів. Вони стали розмінною монетою в антинаціональній грі космополітичних еліт. Так само як французи 18 сторіччя, які мали нещастя бути сучасниками лівої революції.

 

Але ми повинні розуміти, що цей теракт є явним породженням системи, початок якої було покладено 1789 року.

 

«Французька» революція проголосила поняття нації як сукупності індивидів з паспортами. Саме в її день «француз» туніського походження влаштував різанину етнічним французам.

 

«Французька» революція проголосила всезагальну рівність та знищила природну аристократію, що була національною елітою Франції. Саме в її день відчув нещасний народ відсутність лицарів – захисників та імпотентність республіканської влади.

 

«Французька2 революція знищила всі природні обєднання всередині нації. Від ремісничого цеху до патріархальної родини. Саме в її день зорганізовані озброєні громадяни могли би дати відсіч злочинцю, випередивши державу. Але немає зорганізованих громадян там, де немає громади та традиційної родини.

 

«Французька революція» знищила авторитет релігії та традиції. Саме в її день фанатики чужинської релігії влаштували бійню французам, бо воїна джихаду здатен зупинити хрестоносець, а не слабкий духом матеріаліст.

 

«Французька» революція проголосила всезагальну рівність. Саме в її день дикун дав кривавий урок нещасній Європі. Урок того, що утопічна рівність неминуче призводить до тріумфу здегенерованого над шляхетним, а дикунського над цивілізованим...

 

Едуард Юрченко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.