Зустріч із Роландом Франком

27 травня 2016, 20:38
Власник сторінки
Видеоблогер
1
37
Зустріч  із Роландом Франком

В Україні триває підготовка до 160 річниці від дня народження Івана Франка. 27 серпня 2016 року в перше буде вручено Міжнародну премію імені Івана Франка в галузі соціально-гуманітарних наук.

В рамках  промо-туру для ЗМІ, присвяченого 100 роковинам від Дня смерті Великого Каменяра  "Стежками Івана Франка", відбулася зустріч українських журналістів із Головою правління Міжнародного фонду Івана Франка, внуком Великого Каменяра - Роландом Франком. Наголосимо, що нашу поїздку  було організовано Міжнародним фондом Івана Франка, за сприяння міських голів Дрогобича, Трускавця, Борислава, селищного голови Східниці та Дрогобицької РДА. Разом із іншими колегами нам також поталанило  побувати у цьому унікальному регіоні України. Щиро дякуємо директору Міжнародного Фонду Івана Франка Ігорю Курусю за можливість прийняти участь у цьому визначному проекті. А інтерв’ю із Роландом Франком Ви зможете подивитися у програмі "Мистецька хвиля+" на каналах Ukrvideotravel та Open World у Yuotube.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: пресса,фонд,Іван Франко,Міжнародний фонд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.