«Тарзан. Легенда»: Прем'єра дубльованого трейлера

20 березня 2016, 20:23
Власник сторінки
0
52
«Тарзан. Легенда»: Прем єра дубльованого трейлера
«Тарзан. Легенда»: Прем'єра дубльованого трейлера

В квітні 2013-го студія Warner заморозила зйомки «Тарзана» Девіда Йетса. Злі язики почали пророкувати нової екранізації роману Едгара Райса Берроуза забуття, проте картина вижила і вже цим літом вияви

В квітні 2013-го студія Warner заморозила зйомки «Тарзана» Девіда Йетса. Злі язики почали пророкувати нової екранізації роману Едгара Райса Берроуза забуття, проте картина вижила і вже цим літом виявиться на наших екранах. Дивимося дубльований трейлер.

За даними інсайдерів, причиною заморозки «Тарзана» стали проблеми з бюджетом. Крім того, ніяк не вдавалося домогтися згоди Джесіки Честейн на роль Джейн. Продюсери бачили тільки її партнеркою Олександра Скарсгарда.

«Тарзан» виявився куди більш життєздатним, ніж його товариші по нещастю — заморожені «Втрачений рай» Алекса Пройаса і «Артур і Ланселот» Девіда Добкіна. Ці проекти так і не вибралися на світло, так що фільму Йетса пощастило.

Пройшли роки з тих пір, як людина, відомий як Тарзан (Скарсгард), покинув джунглі Африки, щоб жити в цивілізації. Тепер його звуть Джон Клейтон III, лорд Грейсток. Він одружений на красуні Джейн (Марго Роббі). Отримавши запрошення повернутися в Африку в якості торгового представника, Джон не знає, що стає пішаком у смертельному плані капітана Леона Рома (Крістоф Вальц). Але змовники не уявляють, яку силу вони можуть випустити на свободу.

Прем'єра фільму «Тарзан. Легенда» в Україні відбудеться 30 червня.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: премьера,трейлер,тарзан,фільм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.