Помер видатний письменник Умберто Еко

20 лютого 2016, 15:01
Власник сторінки
0
42
Помер видатний письменник Умберто Еко

Скінчався видатний італійський публіцист та письменник Умберто Еко. Трапилось це на 84 році життя.

Скінчався видатний італійський публіцист та письменник Умберто Еко. Трапилось це на 84 році життя.

До останнього моменту письменник продовжував творити, остання його книга побачила світ у 2015 році. Найвидатніші твори, які прославили прозаїка на увесь світ — це «Ім’я рози» та «Маятник Фуко».

Умберто Еко  був не тільки письменником, але і видатним науковцем. Написав кілька праць із семіотики та літературознавства, був фахівцем із середньовіччя та сучасної масової культури. Займався видавництвом публіцистичних творів  і навіть дитячих книжок.

Народився письменник в Італії у 1932 році, закінчив Туринський університет. Довгий час працював журналістом, був редактором в одному із Міланських видавництв. З початку 60-х років став займатись літературою та науковою діяльністю. Талановита та цікава людина, він передав свої знання і хист у своїх геніальних творах.

http://pohnews.org/kultura.html?new_id=8875

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.