ЗМІНЮЙ СВІТ УКРАЇНСЬКОЮ

06 січня 2016, 01:23
Власник сторінки
bast-perfection@yandex.ua
0
31
ЗМІНЮЙ СВІТ УКРАЇНСЬКОЮ
На данный момент платформа чейндж.орг функционирует на 14 языках, начинайте положительные изменения и управление ими на УКРАИНСКОМ! ;)

Международная платформа чейндж.орг дает уникальную возможность создавать петиции, находить поддержку общества, бизнеса, государства в реализации идей/предложений, изложенных в Вашей Петиции.

Долучайтесь до змін, творіть зміни!
Бажаєте покращувати якість життя навколо себе, боротися з несправедливістю, реалізувати власні соц.проекти? Можливо, change.org - ключ до Вашого успіху!
Ви вважаєте, що комунальні тарифи в Україні завищені? що лікарі та вчителі не отримують достойної зарплати? що малий бізнес знищується? що корупція процвітає? що тубдіспансери повинні краще фінансуватися? що Президент не виконав усіх передвиборчих обіцянок, залишивши бізнес і не тільки? що 2 травня повинно бути росзлідуваним, а винні за трагедію в Одесі - покарані? хочете зберегти культурну спадщину? -  ці та їнші проблеми можуть отримати більший шанс на вирішення, якщо будуть озвучені на міжнародному рівні та отримають широкий резонанс й підтримку.
Ви, ми маємо змогу створювати Петиції на change.org, а, якщо Ви хочете це робити українською, пишіть відповідні запити на
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: мир,Україна,зміни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.