Я Знаю ім"я наступного Президента України

22 травня 2014, 23:42
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
443

Я Знаю ім"я наступного Президента України

Я ВЖЕ ЗНАЮ ІМ»Я МАЙБУТНЬОГО ПЕРЕМОЖЦЯ

                     Безумовно,що поки що тримаю його в секреті. Натякну ,що основна боротьба і далі точитиметься між чоловіком та жінкою. І якщо ,не трапиться якогось катаклізму, і один із них стане Президентом,то того хто займе друге місце варто запросити на посаду прем»єр-міністра. Про це вже і натякнув Петро Порошенко,заявивши,що Юлії Тимошенко,незважаючи ні на що,треба дати місце у владі.

            Цього,на жаль,не сталося після підозрілої перемоги В.Януковича у 2010-му році,коли він непримиримого конкурента Юлію Тимошенко запроторив за грати. Але в Європі так нерідко трапляється. Наприклад,свого часу Президент Франції Жак Ширак запросив на посаду прем»єр-міністра основного опонента соціаліста Ліонеля Жоспена і це не завадило йому вдруге перемогти на президентських виборах.

              Вважаю,що на відміну від цивілізованого Заходу Росія ,на жаль,не визнає результати цих виборів. І про це вона вустами диктатора Путіна та його наперсників вже не раз наперед заявило. Тож варто навіть і не пускати на наші вибори спостерігачів від СНД ,адже там взагалі  майже немає ані свободи слова,ані свободи вибору. Досить подивитись скільки беззмінно правлять своїми країнами Олександр Лукашенко,Нурсултан Назарбаєв і той же Путін. І його Росії днями взагалі був прийнятий у першому читанні закон,який відміняє вибори мерів. Очевидно переляк від опозиціонера Олексія Навального,який в торік ледве не виграв вибори мера Москви у Сергія Собяніна настільки дався взнаки,що там взалі вирішили поховати місцеве самоврядування…

      Особливо хочу обуритися агресією Росії в Крим і вже зараз на Схід та Південь материкової  України.У  зв»язку з чим і народилися такі рядки,які постійно надсилаю друзям в Росію :

Куда вас Путин заведет?

Великий русский вы народ.

Ведь дело все к войне идет.

Мы вора своего прогнали,

А вы его к себе забрали.

Те деньги, что у нас он крал

Он Путлеру в Россию «подогнал» ...

   Вважаю,що доля Росії вирішується зараз в Україні. Бо якщо ми по-справжньому увійдемо після виборів в Європейський Союз,зробимо потрібні реформи,то люди в Росії серцем зрозуміють,що побудували зовсім не ту тоталітарну країну,яка замість того ,щоб піднімати свою економіку,захоплює то Осетію та Абхазію у Грузії,то стародавні українські землі,а сама живе за рахунок високих  світових цін на нафту та газ.

     Думаю,що не помилюсь із своїм майбутнім прогнозом переможця президентських виборів,який збираюсь оприлюднити напередодні першого туру президентських виборів,як свого часу не помилився із обранням Барака Обами (був оприлюднений на телеканалі «Ера»),Жака Ширака (на каналі «Київ»),Ангели Меркель та Броніслава Коморовського (у пресі).І дай Бог,щоб життя нас,простих українців,покращилося б після президентських виборів.

  Володимир БОНДАРЕНКО,голова ради директорів Інституту політичних та маркетингових досліджень імені Тараса Шевченка

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.