Студентський уряд

26 лютого 2014, 21:19
Власник сторінки
0
146
Студентський уряд

Найкращим варіантом є формування уряду з студентів. Переваги їх перед старими політиками очевидні і сприйматися вони будуть добре населенням всіх регіонів.

Очевидно, екс-опозиція не збирається змінювати систему і йти з влади. Максимум, в КМУ підкинуть кількох людей з майдану для галочки, яких згодом можуть зняти. Технократичного уряду професіоналів чекати марно, бо його нова влада створювати не хоче. Та й “досвідчені професіонали” були б взяті зі своїх людей, які просто менш публічні. А нам потрібно розбудовувати країну з чистого аркуша. Найкращим варіантом є формування уряду з студентів. Переваги їх перед старими політиками очевидні і сприйматися вони будуть добре населенням всіх регіонів. Процедура проста:
1) оголошуємо про можливість подачі заявок студентами 4-5 курсів (денної форми навчання) ВНЗ України на посади міністрів відповідно до їх спеціальності;
2) спеціальна комісія відбирає оптимальну кількість кандидатів та збирає їх в одному приміщенні, де вони перед ЗМІ знайомляться одне з одним і голосують за свою кандидатуру майбутнього міністра. Підрахунок проводиться одразу. У разі однакової кількості голосів відбуваються дебати і 2 тур. Кандидат, що програв автоматично стає заступником нового в.о. міністра;
3) новий в.о. міністра зобов’язаний відразу після голосування відібрати до своєї команди мінімум 5 інших претендентів;
4) час роботи у КМУ буде вважатися виконанням державного обов’язку з гарантуванням завершення навчання для цих осіб за індивідуальним планом.
Цей уряд зможе провести незалежні розслідування та керувати державою до моменту обрання нового парламенту та президента. Ідею краще реалізувати за згоди діючої влади, але при умові визнання цього уряду майданом та працівниками державних органів, він може перейняти керівництво на себе без юридичного оформлення.


 Іван Лендєл (партія Контреліта, рух S2)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.