Події останньої доби

19 лютого 2014, 16:27
Власник сторінки
0
166

Так, тільки за останню добу понад 1500 одиниць вогнепальної зброї і 100 тисяч набоїв, опинилися в руках злочинців.

Шановні громадяни!

 

Події останньої доби в Україні засвідчили наростаючу ескалацію силових протистоянь та масове застосування зброї зі сторониекстримісько налаштованих угруповань.

В багатьох регіонах держави захоплюються органи місцевої влади, структури Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, прокуратури, військові частини, склади з боєприпасами.

Горять приміщення судів, вандали нищать приватні помешкання, вбивають мирних громадян.

Так, тільки за останню добу понад 1500 одиниць вогнепальної зброї і 100 тисяч набоїв, опинилися в руках злочинців.

Сьогодні відбувається свідоме, цілеспрямоване застосування насильства, шляхом підпалів, убивств, захоплення заручників, залякування населення з метою досягнення злочинних цілей. Все це з використанням вогнепальної зброї. Це вже прояви тероризму!

Радикальні і екстремістські угруповання своїми діями несуть реальну загрозу життю мільйонів українців.

У зв’язку з цим Службою безпеки України та Антитерористичним центром при СБ України сьогодні прийнято рішення про початок підготовки до проведення на території України антитерористичної операції.

Хочу зазначити, що рівень суспільної небезпеки який існує в Україні потребує залучення усіх суб’єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом.

Згідно із Законом України «Про боротьбу з тероризмом» до цієї роботи  залучені: Служба безпеки України, Міністерство внутрішніх справ, Міністерство оборони, Державна прикордонна служба України, центральні та місцеві органи влади.

З огляду на таке рішення в державі запроваджуються заходи щодо посилення безпеки охорони громадського порядку та державного кордону.

Я звертаюсь до всіх громадян України з проханням зберігати спокій та дотримуватись у своїх діях законодавчих вимог.

Я вже поінформував Президента держави про рішення щодо початку підготовки до проведення антитерористичної операції.

 

Голова Служби безпеки України Олександр Якименко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.