Вечірня допомога тролям нашим братнім

16 лютого 2014, 17:52
Власник сторінки
Понт Аксінський
0
332

...

Отож, чим погано в Україні у порівнянні з великою Росією. Тут до мене таваріщі це питання обсусолювали десь 3 мільйони разів, хочу допомогти візуально. Проблема України в тому, що народ тут неправославн... неправопослушний. Замість того, щоб дружно підставити плече своїй державі у обличчі її керманичів і будувати сильну славянську цивілізацію, вони байдикують по майданах, не слухають людей у погонах, не хочуть вступати в брацький таможенний союз і все через якісь примарні капризи про громадянські права та інші дурниці. А тим часом у наших сусідів дисципліна і порядок. Вони, звичайно, бажають нам добра і хочуть, щоб ми теж так жили, тому й підтримують наш беркут та владу, засуджуючи фашизм, нацизм, екстремізм та інші страшні малоросійські речі.

А живуть вони отак, чого самі ж, звичайно, досягли:

П.С. Громада спільноти КОРРПУНКТ з фейсбуку подала в розшук на наступних людей: Бандерлог Ф.І. Санчес, хімік-органік, Сентіфолія, опля, Петросян та інших подібних. Якщо десь їх побачите, то оголосіть їм "Ганьбу!"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.