Блоги Корреспондента

04 березня 2014, 02:12
Власник сторінки
Понт Аксінський
0
336

...

Шкода. Не один рік було проведено на цих блогах. Тут я познайомився з десятками цікавих нормальних людей. Колись тут майже кожен блог мав свою яскраву думку. 
Колись, в принципі, і Україна була іншою.
І власники цього сайту були нормальні.
Звичайно, тролі-пропагандони тут були завжди. Багато. Ми з ними якось воювали, чмирили сволоту пропалачену. І вафлили. Було весело і ненавязливо.
А зараз заходжу... Ні, не сумно. І ностальгії нема. Просто бридко. 
Це вже не пропагандонщина навіть. Це вже шабаш.
Власник цього сайту нещодавно обісрався рідким поносом і кудись втік. У Расію. Тут залишилися дрібні координатори сайту, яким зараз башляє не власник навіть, а тупо хтось з Росії. Це сайт, який проплачується країною, яка на нас напала.
Йдуть пости від якихось примітивів. Яскраво виділяється стара расєйська песда під ніком "Aisha Natalia". Ноу-хау - цій конченій продажній шльондрі, яку тут раніше вафлили всі, кому не лінь, нове расєйське гуано дозволило бути аж цілим "топ-блогером". Просто намалювали значок і все. Раніше чесний кацапський троль Кот-на-Буге (він же Jud Suess) тут півроку рвав очко, щоб завоювати такий значок на авторитеті, а тут роздають кому ніпопадя. Абідно.
Між цією сранню проглядаються ще старі хороші блогери. Їх можна зрозуміти, вони посвятили Корру частину себе. Кинути колись хороший сайт важко. 
Рідко сюди заходжу. Треба ще рідше. 
В принципі, скоро в Україні все буде нормально. Цей сайт або закриють, або продадуть нормальним адекватним людям. Може тоді й відновиться на ньому нормальне спілкування. Я буду за. 
А поки що гидко просто.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.