Про народ

15 лютого 2014, 14:32
Власник сторінки
Понт Аксінський
0
926

...

Смішнувато читати, коли хтось протиставляє себе людям на Майдані, запевняючи, що там не весь народ. Мовляв, ми, лохторат Януковича, теж народ. Чому Майдан виступає від імені народу, якщо він не представляє весь народ?
Так хочеться пояснити - ви не НАРОД! Ви - населення, стадо, колгосп, але не народ. Що ви зробили в цьому житті, щоб називатися народом? Їли-спали-срали? Ото досягнення. Народ - це той, хто готовий боротися за право ним називатися, хто готовий відстоювати всі свої Богом дані права, хто гине та отримує травми в боротьбі, а не жре сардельку на дивані і чекає, коли хтось йому щось дасть.
Ви готові мовчати, терпіти, цілувати руки та ноги тим, хто вас доїть. Ви готові закривати очі на явний беспредєл та вакханалію, лиш би вас ніхто не чіпав. Ви готові навіть проявляти свою активну позицію, але вся вона зводиться до того, щоб захищати свого пастуха. Який ви, звиняйте, в писду народ? Ви - отара в кращому випадку.
І це абсолютно не пов'язано з національностями, мовами та ідеалами. Це пов'язано виключно з самоповагою до себе. Якщо ви себе не поважаєте самі, то не смійте називати себе народом. Народ виглядає інакше, ніж ви.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.