ГО «Майдан» витісняє опозицію

27 січня 2014, 11:54
Власник сторінки
0
154

Після останніх «п’яних» промов революційний Майдан розчарувався у своїх лідерах.

Після останніх «п’яних» промов революційний Майдан розчарувався у своїх лідерах. Але, замість того аби протест згас, він розгорівся з новою силою та заполонив регіони. Масові безлади, захоплення ОДА, підпали та руйнування відтепер стали характерним пейзажем не тільки столиці. 
Кінець лідерства «трьох богатирів» ознаменувався посиленням впливу ГО «Майдан». Більше того, активісти «Майдану» розпочали експансію та видавлюють з керівних органів представників «Єдиного Центру», «Батьківщини», «УДАРу» та «Свободи». 
Для прикладу, у Запорізькій та Закарпатській областях активісти «Майдану» вже зайняли понад 70% керівних посад та продовжують нарощувати свій потенціал. Цей факт викликає неабияку стурбованість керівників «Батьківщини». З останніх сил вони намагаються протягти своїх людей у керівники. Однак, обіцянки та умовляння на радикалів не діють. Вони поставили собі мету заполонити «Майдан» своїми фанатиками та йдуть до неї семимильними кроками.

P.S. А тим часом, на “Євромайдані” продовжують дивним чином зникати люди. Окрім українських громадян, вже почали зникати іноземці, як, наприклад, піддані Азербайджану.

Невже в столиці України започатковано політичний туризм, де в кровавих сутичках із міліцією на боці екстремістів можуть взяти участь усі бажаючі з країн близького зарубіжжя?
    
Іван Ватрів, “Громадський журналіст
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.