Лідер Автомайдану, дитятко

08 січня 2014, 16:58
Власник сторінки
0
346

погрожує воно

Сьогодні прочитав заяву Дмитра Булатова http://blog.censor.net.ua/blog.phtml?blogID=1589 про те, що його буцімто не підтримують націоналісти. Він називає їх сволочами, скотами і уродами. І відверто погрожує лікарняним ліжком.

Що хочу сказати з цього приводу. Якщо людина важить близько 100 кг, це аж ніяк не свідчить про його фізичну або духовну силу. То є свідченням того,  що вона дуже голосно падає.

Це перше.

Друге. З приводу нашої діяльності. Тільки силою, грубою фізичною силою, погромами, підпалами і вибухами можна налякати цю бандитську владу і змусити їх рахуватися з нами, свідомими громадянами. А не незрозумілими мирними автомайданами, де люди їздять з місця на місце в теплих салонах автомобілів, слухають музику, отримують на шару талони на пальне. Що це за протест такий?! Так протестує Сєргєй Юріч Бєляков в «Нашій Раші» перед телевізором.

Саме слово, «автомайдан»,  по своїй суті абсурдне.

 

Більш того, нещодавно з’явилася інформація, що цей горереволюционер, Булатов працював свого часу на ментів. Дійсно, він працював адміністратором нічного клубу «Аль Капоне», що був закритий приблизно в 2003. Цікаво те, що багатьох людей під час закриття цього закладу затримали, потім посадили за грати. Засудили їх за зберігання та розповсюдження наркотичних засобів. Сам адміністратор, Дмитро Булатов, за грати не потрапив. Дійсно, звідки йому знати, хто і що продає у нього в клюбі?!

«Барабанив» він. Думаю, і сьогодні «барабанить».

Так, що треба або воювати, або стучати. А за погрози відповідати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.